Afvallen met maaltijdvervangers

Wil jij graag meerdere kilo's kwijtraken en zie je op tegen de lange weg die je moet afleggen? Met vervangmaaltijden kan je op een snelle, gezonde en verantwoorde manier afvallen. 

Ik werk in mijn praktijk, te Sint-Niklaas, met de vervangmaaltijden van Equilibre 3. Deze producten worden enkel en alleen verdeeld door erkende diëtisten. Professionele begeleiding is hierbij erg belangrijk.

In het begin was ik zelf zeer sceptisch tegenover maaltijdvervangers. Ik heb het gelukt gehad stage te mogen doen bij het bedrijf achter deze vervangmaaltijden namelijk Equilibre 3. Tijdens mijn stage heb ik enorm veel bijgeleerd. Ik heb met eigen ogen gezien wat voor mooie resultaten de mensen behaalde door hun producten te gebruiken. Het voordeel is echt dat alles bespreekbaar is en dat jezelf kiest hoeveel vervangmaaltijden per dag je neemt en hoe vaak je deze inschakelt. Voor iedere persoon bestaat er een schema.

Het pas door iets te doen dat je weet of iets werkt of niet.

Throwback naar mijn tijd als stagaire 

Equilibre3.jpg

Voordelen om af te vallen met maaltijdvervangers

Volwaardige maaltijd

Vervangmaaltijden bevatten alle vitaminen en mineralen die jij nodig hebt in de juiste hoeveelheden. Je hoeft dus geen extra supplementen aan te kopen. In deze producten zitten ook voldoende eiwitten zodat er een maximaal behoud van spieren is tijdens het afvallen.

Afvallen gaat snel en verantwoord

Door met maaltijdvervangers te werken zal je sneller afvallen omdat je het aantal calorieën dat je inneemt zeer laag kan houden. Dit zonder dat het jouw tekorten aan vitaminen kan bezorgen.

Je kiest zelf je schema en intensiteit 

Je kiest zelf hoeveel en hoe vaak je een vervangmaaltijd inschakelt. Alles is bespreekbaar

Equilibre3.png

Start vandaag nog! 

Heb jij al vaak een poging gedaan om af te vallen door gewoon een beetje op je voeding te letten. Ben je steeds hervallen in je oud eetpatroon? Maak er dan NU komaf mee.

Kom bij mij in begeleiding en start met de maaltijdvervangers. Zo zal je niet alleen snel gewicht verliezen, maar ook gewichtsbehoud hebben op lange termijn. Ik leer jou hoe je na deze maaltijdvervangers weer kan overschakelen op gewone voeding, zonder te hervallen in jouw oude eetpatroon.

dietist pearfection