Eerste afspraak 

     1u30      60 €

(duo gesprek: 80 €) 

Tweede afspraak

   45 min     40 €

(duo gesprek: 60 €) 

Opvolg gesprek

   30-35 min     30 €

(duo gesprek: 50 €) 

Van op heden wordt er gewerkt met een vooruit betaling. Dit wil zeggen dat je de eerste keer betaald voor een eerste en tweede consult. Het tweede consult betaal je dan al voor een opvolggesprek en zo gaat het verder door. Wanneer je de begeleiding eindigt betaald je dus voor je laatste afspraak niks meer.

Voedingsadvies bij

prikkelbare darmen (FODMAP-dieet)

Bij het FODMAP-dieet wordt er gewerkt in een traject van 7 consultaties. De reden hiervoor is dat het FODMAP-dieet een dieet is van lange adem. Het doorlopen van alle stappen is echter cruciaal. Voor meer info kan je mij altijd contacteren.

   7 consultaties     360 €

Huisbezoek

Huisbezoeken zijn ook mogelijk. Hiervoor dien je wel contact met me op te nemen. Prijzen bij een huisbezoek zijn afhankelijk van de afstand tot bij u thuis. 

Huisbezoeken zijn mogelijk in de regio's Vrasene, Nieuwkerken, Zele, Lokeren, Hamme en Sint-Niklaas

Terugbetaling

Zo goed als alle mutualiteiten komen tussen in de kosten voor de consultaties bij een erkende diëtist. De terugbetalingen variëren wel van mutualiteit tot mutualiteit. Voor meer informatie kan je best contact op nemen met de mutualiteit. 

Het RIZIV voorziet extra tegemoetkomingen voor patiënten met diabetes of nierproblematieken. Een verwijsbrief van de huisarts of specialist is hierbij noodzakelijk.

Ik vul na elke consultatie de nodige documenten in zodat je zelf aan niets hoeft te denken. Je hoeft enkel het document terug binnen te brengen bij de mutualiteit.

Betalingsmogelijkheden

contant betalen

via de QR-code in de bankapp

dietist pearfection